COMENIUS

Projecte Multilateral Comenius

La nostra escola Pompeu Fabra portarà a terme ­durant dos cursos (2013/14 i 2014/15) ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­un projecte multilateral Comenius. El projecte Comenius està inclòs ­dins d’un programa europeu anomenat Programa d’ Aprenentatge Permanent (PAP) ­que té per objectiu reforçar la dimensió europea al currículum, promovent la movilitat i cooperació entre centres educatius europeus. Les escoles participants al nostre projecte multilateral Comenius són quatre: Szkoła Podstawowa nr 1 im. Stanisława Staszica w Pile (Pila-Polònia), Basogretmen Ataturk Ortaokulu (Izmir-Turquia), Alytaus Piliakalnio Pagrindine Mokykla (Alytus-Lithuania) i la nostra Escola Pompeu Fabra (Reus-Catalunya)

­Per desenvolupar aquest projecte estan previst una trobada de mestres i alumnes a cada un dels centres implicats per poder portar a terme diverses activitats, establir plans de treball, compartir formes d’organització i ­de funcionament…
La primera trobada tindrà lloc a l’escola de Polònia, coordinadora del projecte, el proper mes de novembre.

El projecte

Aquest projecte pretén  fomentar en els nostres alumnes la creativitat i l’expressió del seus talents artístics.

Estudiants de quatre països europeus treballaran junts per mostrar les seves habilitats i descobrir nous interessos i talents.

El projecte també inclou aspectes de la vida a l’escola: esdeveniments escolars, festivitats, competicions esportives.

Els estudiants participaran en moltes activitats basades en concursos i competicions. Assignatures implicades: art, manualitats, música, esports, cultura, llenguatge, medi… Totes elles seran presentades i premiades.

Per una altra banda, les mobilitats ajudaran a alumnes i mestres a experimentar la cultura i vida dels països implicats. A més, durant el projecte es duran a terme activitats i produccions com un logo, un calendari, representació de cançons en anglès i cançons europees, catàlegs, presentacions, pòsters, diferents tipus de correspondència, manualitats, vídeo clips, teatre…

1a Trobada: Polònia

La primera trobada dels centres tindrà lloc el proper mes de novembre a Polònia. Hem preparat un vídeo per presentar al nostre equip Comenius… El voleu veure?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s